A taula.  Episodio 57: A la Pulla
Duración
0:26'
Confiesa que te gusta

Episodio 57: A la Pulla

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 5 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
-

Dial 00

Sinopsis

Episodio 57: A la Pulla

El blat dur és una matèria primera amb què s'especula fort. El germà gran d'una família d'agricultors s'ocupa de les finances, mentre el petit continua de pagès a la casa pairal. El blat dur és bàsic per a la bona elaboració casolana de la pasta fresca que cada dia del món fa l'àvia Michaela: escanyacapellans, orelletes o rosquilles. Altres plats tradicionals: ''aqua sale'' (mena de pa amb tomàquet) i pollastre farcit i amb salsa.>br<.

Ver más

Info

Episodio 57: A la Pulla

Ocio y Aficiones / Cocina

Calificación

Episodio 57: A la Pulla

Apto para todos los públicos
Si te gustó

Episodio 57: A la Pulla

también te puede gustar