Ara o mai
Duración
1:27'
Confiesa que te gusta

Ara o mai

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 1843 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

viernes 26 abril 21.55 h

TV3 Cat

Sinopsis

Ara o mai

L'Eva i l'Álex organitzen la seva boda on es van conèixer, un petit poble vora el camp anglès. Però una vaga de controladors impideix que el nuvi i la resta dels invitats es reuneixi amb la núvia.

La directora barcelonesa Maria Ripoll (''Lluvia en los zapatos'', ''Tu vida en 65 minutos'') presenta aquesta comedia que ironitza y caricaturitza la manera que tenen els ciutadans espanyols de comportar-se a l'extranger. La trama, que està escrita per dos guionistes amb experiència en series de televisió espanyoles de gran seguiment com son Jorge Lara (''Aída'') i Francisco Roncal (''Los hombres de Paco''), no dubta en portar a l'extrem alguns dels tòpics més habituals per a que l'espectador es rigui d'ell mateix.

Al front d'aquesta pel·lícula coral de gran éxit a la taquilla, destaca la presència de María Valverde, que un anys abans havia donat el salt a Hollywood amb ''Exodus: Dioses y reyes''; i l'humorista Dani Rovira, en el seu segon llargmetratge després del 'boom' de ''Ocho apellidos vascos''.

Ver más

Info

Ara o mai

Cine / Comedia romántica

Idioma: Catalán

Calificación

Ara o mai

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Ara o mai

Dirección

María Ripoll

Guionista

Jorge Lara, Francisco Roncal

Reparto

Dani Rovira, María Valverde, Clara Lago, Melody Ruiz, Jordi Sánchez, Joaquín Núñez, Gracia Olayo, Yolanda Ramos, Alicia Rubio

Compositor

Simon Smith

Dirección de Fotografía

Pau Esteve Birba

Montaje

Sergi Cameron

Producción

Francisco Ramos

Si te gustó

Ara o mai

también te puede gustar