Al costat de l'enemic
Duración
2:20'
Confiesa que te gusta

Al costat de l'enemic

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 71 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

domingo 12 enero 15.41 h

TV3

Sinopsis

Al costat de l'enemic

Basada en fets reals, aquesta pel·lícula narra com el jove Elek Cohen es fa passar per un oficial nazi de la SS, utilitzant un uniforme robat, per intentar alliberar la seva família i molts altres jueus. La perillosa missió és a l'Hongria ocupada durant els últims mesos de la Segona Guerra Mundial.

Una increïble i inspiradora història real d'amor, valor i sacrifici dirigida per Mark Schmidt i guionitzada per ell mateix i Kenny Golde. La pel·lícula està protagonitzada per Jonas Armstrong, Ben Kingsley, Simon Kunz, Hannah Tointon, entre molts altres.

Per afegir suspens a la història, alguns dels detalls i personatges de la història real han estat canviats en aquest llargmetratge. D'aquesta manera, el nom del veritable protagonista, Pinchas Tibor Rosenbaum, va ser modificat, ja que a la pel·lícula el protagonista es diu Elek Cohen.

''Walking with the Enemyes'' és un projecte molt edificant que fa pensar en la necessitat de mai perdre l'esperança. El film aconsegueix, fins i tot amb les limitacions d'estil i pressupost amb què comptaven, ressaltar la importància que té la història en l'individu i la seva possibilitat d'influir en la història.

Ver más

Info

Al costat de l'enemic

Cine / Acción

Calificación

Al costat de l'enemic

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Al costat de l'enemic

Director

Mark Schmidt

Guionista

Kenny Golde

Reparto

Simon Dutton, Florin Arhip, Simon Hepworth, Charles Hubbell, Jade Moulla, Roxanna Ravenor, Flora Spencer-Longhurst, Shane Taylor, Ben Kingsley, Mark Wingett, Burn Gorman, William Hope, Simon Kunz, Jonas Armstrong, David Leon, Hannah Tointon, Vitalie Bichir, Andrew Brooke