Al sur de San Luis
Duración
1:40'
Confiesa que te gusta

Al sur de San Luis

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 49 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

domingo 5 abril 15.20 h

Betevé

Sinopsis

Al sur de San Luis

Ranxo Bell, a Texas, té tres socis a parts iguals: en Kip, el Charles i en Lee. Quan esclata la Guerra Civil, el lloc és assolat per en Luke Cottrell i els seus sequaços. Mentre que en Lee decideix involucrar-se a l'Exèrcit Confederat, en Kip i en Charles opten per posar les pistoles a sou per aconseguir suficients diners com per aixecar de nou el ranxo. Però tot es complica quan en Charles es nega a abandonar la seva nova activitat.

Pel·lícula de l'Oest estrenada el 1949. El trio de durs protagonistes està encarnat per Joel McCrea, especialista en westerns, el misteriós Zachary Scott (''Alma en suplicio'') i l'habitualment antagonista Douglas Kennedy (''The Big Valley''). També mereix la pena destacar les dues actrius principals: l'escultural Alexis Smith i la no menys atractiva Dorothy Malone, qui anys més tard arribaria a guanyar un Oscar pel seu treball a ''Escrito sobre el viento''.

''Al sur de San Luis'' serà recordat com un dels westerns més aconseguits del seu director, Ray Enright. De fet, el realitzador, un artesà molt prolífic i polifacètic, acabaria especialitzant-se en aquest gènere, com molts altres col·legues de la seva època amb trajectòries similars.

Ver más

Info

Al sur de San Luis

Cine / Oeste

Idioma: Catalán

Calificación

Al sur de San Luis

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Al sur de San Luis

Director

Ray Enright

Guionista

Zachary Gold, James R Webb

Reparto

Joel McCrea, Dorothy Malone, Douglas Kennedy, Alexis Smith, Zachary Scott

Compositor

Max Steiner

Director de Fotografía

Karl Freund

Si te gustó

Al sur de San Luis

también te puede gustar