Amic amat
Duración
1:27'
Confiesa que te gusta

Amic amat

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
0 0 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

domingo 10 diciembre 00.10 h

IB3 RTV Illes Balears

Sinopsis

Amic amat

Jaume Clarà, un brillant professor universitari i malalt terminal, decideix que vol deixar per a la posteritat un assaig sobre el ''Llibre d'Amic i Amat'' de Ramon Llull. Considerant l'assaig com el seu testament espiritual, decideix deixar-lo com herència al millor dels seus alumnes, un jove del qual està enamorat platònicament.

El català Ventura Pons parteix de l'obra ''Testament'', de Josep Maria Benet i Jornet, per dirigir ''Amic/Amat'', i segueix així la línia adoptada en els seus treballs anteriors, ''Actrius'' i ''Carícies'', i en el posterior ''Morir (o no)'', de dur al cinema textos teatrals.

En aquesta ocasió, Pons dibuixa un catàleg de cinc personatges que lluiten i s'agredeixen sentimental i físicament, al temps que descobreixen les seves passions i reconsideren de forma traumàtica el seu futur. Per aconseguir-ho es serveix d'un càsting format per reconeguts actors de l'escena catalana, com Josep Maria Pou, Rosa Maria Sardà o Mario Gas, juntament amb els joves David Selvas i Irene Montalà.

Ver más

Info

Amic amat

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

Amic amat

No recomendado para menores de dieciocho años
Equipo Técnico

Amic amat

Director

Ventura Pons

Reparto

Mario Gas, José María Pou, Rosa Maria Sardà

Todo el CINE por
10
mes
IVA incluido

Esta peli y más de 400 estrenos, directos de la sala de cine a tu casa.

Contratar
Llama gratis 900 200 661