Anna i el Rei
Duración
2:21'
Confiesa que te gusta

Anna i el Rei

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 48 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

jueves 18 abril 16.00 h

IB3 RTV Illes Balears

Sinopsis

Anna i el Rei

L'Anna és una institutriu britànica vídua que, a finals del segle XIX, emprèn un llarg viatge cap a l'exòtic Siam per educar als 58 fills del rei Mongkut. Un cop allà, Anna haurà de vèncer nombroses dificultats, doncs és una dona d'una altra cultura i a més amb un fill al seu càrrec. La seva forta personalitat provocarà el xoc amb la inflexibilitat del monarca. Entre ambdós, no obstant, sorgirà una inusual relació que passarà de la cautel·la al respecte i, finalment, a l'amor.

Una història basada en un fet real que ja ha estat portada a la pantalla en dues altres ocasiones: ''Ana y el rey de Siam'', de John Cromwell i Rex Harrison i Irene Dunne com a protagonistes; i el musical ''El rey y yo'', de Walter Lang, amb Deborah Kerr i Yul Brynner.

Les autoritats tailandeses van prohibir el rodatge en el seu territori perquè no els agradava la visió que es donava del monarca. La negativa va obligar a reconstruir a Malàisia el palau reial de Bangkok. La tasca va ser encomendada a Luciana Arrighi, guanyadora de dos premis Oscar al millor disseny de producció per ''Sentit i sensibilitat'' i ''Retorn a Howards End'' i que va tornar a ser candidata a la estatueta per aquesta feina.

Ver más

Info

Anna i el Rei

Cine / Drama

Equipo Técnico

Anna i el Rei

Dirección

Andy Tennant

Guionista

Anna Leonowens

Reparto

Jodie Foster, Yun-Fat Chow, Bai Ling, Tom Felton, Syed Alwi, Randall Duk Kim, Ling Bai

Compositor

George Fenton

Dirección de Fotografía

Caleb Deschanel

Producción

Luciana Arrighi, Fox 2000 Pictures

Productora

Fox 2000 Pictures