Duración
3:15'
Confiesa que te gusta

Andorra, entre el torb i la gestapo

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 5 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Sinopsis

Andorra, entre el torb i la gestapo

El 1939, després de la victòria franquista a la Guerra Civil, Francesc Viel, diputat per Esquerra Republicana, es veu obligat a abandonar la seva família i el seu país. Creua la frontera francesa i s'instal·la a Montpeller. Les partides de bridge a un cafè de la ciutat francesa, constantment observades per un cavaller britànic d'aspecte misteriós, anomenat Mr. Miller, es converteixen en un hàbit pel grup de catalans exiliats. Miller resulta ser membre del Servei Secret d'Espionatge Britànic i convenç Viel per passar a l'acció resistent. A la mateixa velocitat que l'exèrcit alemany penetra a França, Viel, a través d'Eloise, una jove belga, membre de la Resistència, de la qual s'enamorarà en silenci, va aprenent a moure's en la nova situació. Ell es convertirà en una clara referència per la causa aliada a Montpeller.

Originalment concebuda com una minisèrie de dos episodis, aquesta co-producció entre TV3 i el govern d'Andorra està basada en la novel.la de Francesc Viadiu, ''Entre el torb i la gestapo''. Com gairebé sempre en aquesta classe de produccions, protagonitzen un grup de cares conegudes del canal català, como Mònica López, Francesc Orella, Pep Cruz o Marta Calvó.

Ver más

Info

Andorra, entre el torb i la gestapo

Cine / Drama

Calificación

Andorra, entre el torb i la gestapo

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Andorra, entre el torb i la gestapo

Director

Lluís M Güell

Guionista

Núria Villazán, Joaquim Jordà

Reparto

Mónica López, Francesc Orella, Antonio Valero, Mireia Ros, Carles Sales, Pep Cruz, Eduard Fernández, Marta Calvó, Pep Molina, Adrià Collado

Director de fotografía

Mario Montero

Productora

TVC Televisió de Catalunya