Asalto al banco central
Duración
1:45'
Confiesa que te gusta

Asalto al banco central

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
2 15 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

domingo 14 octubre 00.50 h

Betevé

Sinopsis

Asalto al banco central

El 23 de maig de 1981 es va produir el famós assalt al Banc Central a la cèntrica Plaça Catalunya de Barcelona, en el qual van estar implicats un locutor de televisió, el director d'un periòdic i un diputat.

Sota la forma d'un thriller convencional, el director Santiago Lapeira va realitzar una reconstrucció especulativa del famós assalt del 23 de maig de 1981, que es va convertir en una gran notícia gràcies al seguiment televisiu que va tenir. El director ens acosta a això que avui és una efemèride, a través d'un locutor de televisió, un homosexual que manté relacions amb un dels assaltants i l'amant d'un dels ostatges. Malgrat estar plantejada amb bastants mitjans, ''Asalto al banco central'' no va ser ben rebuda per públic i crítica, a causa del fet que els fets eren massa recents per ser presos amb objectivitat. Per això, el film va ser acusat de certa ambigüitat ideològica. Avui dia pot veure's com un entreteniment, a més de com una curiositat sociològica.

Ver más

Info

Asalto al banco central

Cine / Acción

Calificación

Asalto al banco central

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Asalto al banco central

Director

Santiago Lapeira

Guionista

Alberto Speratti

Reparto

Isabel Mestres, José Sacristán, Fernando Guillén, Arnau Vilardebó, Blai Llopis, Alfred Lucchetti, Juan Borrás, Josep Minguell, Víctor Israel

Director de fotografía

Francisco Riba

Productora

Charol Films, Travelling Films, Look Films