Atracció
Duración
1:23'
Confiesa que te gusta

Atracció

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 26 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

domingo 19 agosto 01.07 h

8 tv

Sinopsis

Atracció

Matthew i Liz fa temps que van trencar la seva relació amorosa. Tot i això, Matthew encara està obsessionat amb la noia, fins al punt que ella està atemorida. Liz li confia les seves pors a Garrett, un amic de Matthew, les intencions del qual no són gens clares. Per una altra banda, la millor amiga de Liz, Corey, va darrere Matthew. Aquest fet, però, farà que Liz es posi gelosa.

Un 'thriller' psicològic, un tant claustrofònic, que parla seobre quatre personatges que intenten descobrir l'amor i entendre el significat de la vida. Tot i presentar una trama interessant i un repartiment prometedor, format per Samantha Mathis (''Esa cosa llamada amor'', ''American Psycho''), Gretchen Mol (''Nivel 13'', ''Acordes y desacuerdos''), Matthew Settle (''Aún se lo que hicisteis el último verano'') i Tom Everett Scott (''Un hombre lobo americano en París''); els personatges resulten freds i no arriben a connectar amb l'audiència.

Cal destacar la banda sonora, creada per Graham Revell, responsable de l'apartat musical de cintes com ''La mano que mece la cuna'', ''Calma total'', ''Sin City'' o ''El cuervo'', entre d'altres.

Ver más

Info

Atracció

Cine / Suspense

Idioma: Catalán

Calificación

Atracció

No recomendado para menores de dieciocho años
Equipo Técnico

Atracció

Director

Russell DeGrazier

Guionista

Russell DeGrazier

Reparto

Samantha Mathis, Matthew Settle, Gretchen Mol, Tom Everett Scott

Compositor

Graeme Revell

Fotógrafo

Michael A. Price

Si te gustó

Atracció

también te puede gustar