Atraco a falda armada
Duración
1:29'
Confiesa que te gusta

Atraco a falda armada

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 31 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

sábado 8 junio 20.51 h

8 tv

Sinopsis

Atraco a falda armada

Dos científics descobreixen un sistema de producció d'electricitat barata a partir de la fusió nuclear. Al mateix temps, un parell de lladres i una atractiva vídua, projecten robar-los tres milions de lliures en diamants.

Michael Winner, un especialista del thriller (''Detective privado'') i l'acció (''El justiciero de la ciudad''), es va posar al capdavant d'aquesta comèdia, protagonitzada per una parella de luxe, Michael Caine (''Hannah y sus hermanas'') i l'ex James Bond Roger Moore (''La espía que me amó''). Tots dos interpreten un doble rol i l'humor de la pel·lícula es basa en les confusions provocades per l'intercanvi de papers. A més d'ells dos, apareix també un 'cameo' d'un còmic ben conegut, John Cleese (''Un pez llamado Wanda''), un dels components del grup Monty Python.

Com a curiositat, l'última escena de la pel·lícula segurament serà la que va tenir menys gent treballant en ella, tenint en compte que es tracta d'una gran producció. El mateix Winner va fer de director i de càmera, l'operador David Wynn-Jones aguantava la llum i Cleese, a part d'actuar, es va encarregar del so (portava la gravadora amagada en un llibre que transportava).

Ver más

Info

Atraco a falda armada

Cine / Comedia

Calificación

Atraco a falda armada

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Atraco a falda armada

Dirección

Michael Winner

Guionista

Laurence Marks, Leslie Bricusse, Maurice Gran

Reparto

Michael Caine, Roger Moore, Deborah Moore, Lee Patterson, Sally Kirkland

Compositor

John Du Prez

Dirección de Fotografía

Alan Jones