Benvinguts a la família. T2.  Episodio 1: Episodi 1
Duración
1:00'
Confiesa que te gusta

Episodio 1: Episodi 1

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 5 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

lunes 14 enero 22.00 h

TV3

Sinopsis

Episodio 1: Episodi 1

L'Àngela és una dona lluitadora, separada i mare de tres fills que ha de tirar endavant la família tota sola. A més a més, l'Àngela ha de fer front a al retorn del seu exmarit, en Manu. Tot i els enganys inicials, la veritable raó del seu retorn és demanar ajuda, ja que una família d'estafadors perillosos encapçalada per la Teresa el persegueix acusant-lo del robatori d'un anell molt valuós.

La segona temporada, encara més esbojarrada que l'anterior, presenta moltes cares noves i moltes sorpreses per a la família Navarro. Entre d'altres, s'incorpora al repartiment en Santi Millán (''El chiringuito de Pepe'') i la Paula Malia (''Si no t'hagués conegut'').

Melani Olivares (''Aída'') i Yolanda Ramos (''Señoras que…'') encapçalen el repartiment de la sèrie, donant vida a l'Àngela i a la Victòria (la nova dona del pare de l'Àngela), respectivament. Nao Albet (''Cites''), Georgina Amorós (''Bajo sospecha''), Nonna Cardoner (''Polònia'') o Ivan Massagué (''Gym Tony'') són altres dels protagonistes de la sèrie, que pot recordar comèdies americanes com ''Shameless'' o ''Modern Family''.

Ver más

Info

Episodio 1: Episodi 1

Series / Comedia

Idioma: Catalán

Calificación

Episodio 1: Episodi 1

No recomendado para menores de siete años
Equipo Técnico

Episodio 1: Episodi 1

Reparto

Melanie Olivares, Yolanda Ramos, Nao Albet, Georgina Amorós, Nonna Cardoner, Ivan Massagué

Creador

Ivan Mercadé, Pau Freixas

Productora

Arca Audiovisual

Si te gustó

Episodio 1: Episodi 1

también te puede gustar