Blancaneu
Duración
1:40'
Confiesa que te gusta

Blancaneu

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 242 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

sábado 20 julio 17.18 h

TV3 Cat

Sinopsis

Blancaneu

Carmen, una bella jove amb una infància atormentada per la seva madrastra Encara, fuig del seu passat i emprèn un apassionant viatge, acompanyada pels seus nous amics: un grup d'enanets toreros.

Al 2004, just un any després d'estrenar ''Torremolinos 73'', el cineasta Pablo Berger es va posar a treballar en el seu segon projecte: aquesta original versió del conte dels germans Grimm, plena de sàtira social i ambientada en l'Espanya de la dècada de 1920. Tot i que es va rodar en color, Berger no va voler saturar-la en postproducció per apropar-la més al cinema mut, quelcom accentuat també per manca de diàlegs i per tenir la música com a element conductor.

El resultat va ser presentat en la secció oficial del festival de Sant Sebastià i va ser altament valorat per la crítica. No només això, la pel·lícula, el vestuari, la música original i la direcció artística va ser guardonada en els premis Gaudí i els Goya. L'academia espanyola també va recompensar la cinta en sis apartats més, entre ells la fotografia (Kiko de la Rica), actriu revel·lació (Macarena García, ''Amar en tiempos revueltos'') i intèrpret principal, per a una Maribel Verdú que es va comprometre amb el projecte al 2006.

Ver más

Info

Blancaneu

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

Blancaneu

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Blancaneu

Director

Pablo Berger

Guionista

Pablo Berger

Reparto

Maribel Verdú, Daniel Giménez Cacho, Ángela Molina, Pere Ponce, Macarena García, Sofía Oria, Josep Maria Pou, Inma Cuesta

Compositor

Alfonso de Vilallonga

Director de Fotografía

Kiko de la Rica