Borgen. T2. Borgen
Duración
1:00'
Confiesa que te gusta

Borgen

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 640 votos
8 tv

Dial 09

Sinopsis

Borgen

Segona temporada d'aquesta sèrie sobre política que narra l'ascens de la carismàtica Birgitte Nyborg al lloc de Primera Ministra de Dinamarca, i de la influència del poder en la seva vida professional i personal.

De factoria nòrdica, ''Borgen'' gira entorn del món de l'alta política, els secrets del poder i els mitjans de comunicació. En solament un any, aquest aclamat drama polític de la televisió danesa, ha revolucionat la televisió europea. De fet, la crítica destaca la seva perfecció i la situa al mateix nivell que ''El ala oeste de la Casa Blanca'' o ''The Good Wife''.

En aquest segon any en antena, l'èxit de Birgitte Nyboorg en els seus dos anys com a primera ministra de Dinamarca augmenta la tensió entre els partits i li passa factura. La sèrie, creada per Adam Price (''Karrusel''), compta amb el protagonisme de Sidse Babett Knudsen i Pilou Asbaek (tots dos de la sèrie ''1864''), i Birgitte Hjort Sørensen (''Autómata'').

Una curiositat: Borgen és el nom comú amb el qual es coneix el castell de Christiansborg on es troben els tres poders de l'estat danès: el parlament, l'oficina del Primer Ministre i la Cort Suprema.

Ver más

Info

Borgen

Series / Drama

Equipo Técnico

Borgen

Reparto

Sidse Babett Knudsen, Søren Malling, Emil Poulsen, Thomas Levin, Pilou Asbæk, Birgitte Hjort Sørensen

Actor secundario

Soren Malling

Creador

Adam Price

Productora

Danmarks Radio (DR), DR Fiktion

S/d

Adam Price

Si te gustó

Borgen

también te puede gustar