Borgen. T3. Borgen
Duración
1:00'
Confiesa que te gusta

Borgen

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 948 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
8 tv

Dial 10

Sinopsis

Borgen

Tercera temporada d'aquesta sèrie sobre política que narra l'ascens de la carismàtica Brigitte Nyborg com a Primera Ministra de Dinamarca, i de la influència del poder en la seva vida professional i personal.

De factòria nòrdica, ''Borgen'' gira entorn al món de l'alta política, tot sobre el poder i els mitjans de comunicació. En només un any, aquest aclamat drama polític de la televisió danesa, ha revolucionat la televisió europea. De fet, la crítica destaca la seva perfecció i la sitúa al mateix nivell que ''El ala oeste de la Casa Blanca'' o ''The Good Wife''.

En aquest segon any en antena, l'èxit de Brigitte Nyborg en els seus dos anys com a primera ministra de Dinamarca augmenta la tensió entre els partits i li passa fatura. La sèrie, creada per Adam Price (''Karrusel''), compta amb el protagonisme de Sidse Babett Knudsen i Pilou Asbaek (ambdós de la sèrie ''1864''), i Brigitte Hjort Sørensen (''Autómata'').

Una curiositat: Borgen és el nom comú amb el que es coneix el castell de Christiansborg on es troben els tres poders de l'estat danès: el parlament, l'oficina del Primer Ministre i la Cort Suprema.

Ver más

Info

Borgen

Series / Drama

Calificación

Borgen

No recomendado para menores de siete años
Equipo Técnico

Borgen

Director

Louise Friedberg, Jesper W. Nielsen

Guionista

Jeppe Gjervig Gram

Reparto

Sidse Babett Knudsen, Birgitte Hjort Sørensen, Søren Malling, Pilou Asbæk, Thomas Levin, Emil Poulsen

Compositor

Halfdan E

Creador

Adam Price

Fotografo

Magnus Nordenhof Jønck

Productor

Camilla Hammerich

Si te gustó

Borgen

también te puede gustar