Brigada Antivicio. T1.  Episodio 10: Antiguo amor
Duración
0:49'
Confiesa que te gusta

Episodio 10: Antiguo amor

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 18 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

miércoles 16 enero 23.25 h

8 tv

Sinopsis

Episodio 10: Antiguo amor

La Hannah Maes és una detectiu tossuda i entusiasta, que als seus 30 anys d'edat ha escalat molt alt en la carrera de policia. Va passar un any fent perfils en Quantico, a Estats Units i semblava estar destinada a un lloc de líder en la Policia Federal, però curiosament demana un traspàs a la brigada antivici de Gant. Allà, està immersa en la dura realitat dels delictes d'ordre públic.

Producció belga que mostra el dia a dia de la brigada antivici de la ciutat de Gant i el seu peculiar grup d'agents. La líder és la inspectora cap Hannah Maes, interpretada vehementment per Veerle Baetens (''The White Queen'', ''The Broken Circle Breakdown''). Li acompanyen un elenc format íntegrament per actors belgues com en Michael Pas (''Aspe'', ''Deadline 14/10''), en Marc Lauwrys (''Spoed''), en Gilles De Schrijver (''Com as you are'', ''Ben X'') i en Geert Van Rampelberg (''The Memory of a Killer'', ''Time of My Life'').

''Brigada Antivicio'' va ser estrenada el maig de 2009 en la cadena belga VTM. L'èxit collit al seu país d'origen li va valer ser venuda a altres països i va donar lloc a l'estrena d'una pel·lícula homònima en 2011, que aprofundeix en la història personal de la protagonista Hannah Maes.

Ver más

Info

Episodio 10: Antiguo amor

Series / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

Episodio 10: Antiguo amor

No recomendado para menores de dieciocho años
Equipo Técnico

Episodio 10: Antiguo amor

Director

Varios

Reparto

Michael Pas, Veerle Baetens, Geert Van Rampelberg, Gilles De Schrijver, Marc Lauwrys

Si te gustó

Episodio 10: Antiguo amor

también te puede gustar