Brigada Antivicio. T2. Brigada Antivicio
Duración
1:02'
Confiesa que te gusta

Brigada Antivicio

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 55 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
8 tv

Dial 10

Sinopsis

Brigada Antivicio

La Hannah Maes és una detectiu tossuda i entusiasta, que als seus 30 anys d'edat ha escalat molt alt en la carrera de policia. Va passar un any fent perfils a Quantico, a Estats Units i semblava estar destinada a un lloc de líder en la Policia Federal, però curiosament demana un traspàs a la brigada antivici de Gant. Allà, està immersa en la dura realitat dels delictes d'ordre públic.

Segona temporada d'aquesta producció belga que mostra el dia a dia de la brigada antivici de la ciutat de Gant i el seu peculiar grup d'agents. La líder és la insperctora cap Hannah Maes, interpretada vehementment per la Veerle Baetens (''The White Queen'', ''The Broken Circle Breakdown''). Li acompanyen un elenc format íntegrament per actors belgues com Michael Pas (''Asp'', ''Deadline 14/10''), Marc Lauwrys (''Spoed''), Gilles De Schrijver (''Come as you are'', ''Ben X'') i Geert Van Rampelberg (''The Memory of a Killer'').

''Brigada Antivicio'' va ser estrenada el maig de 2009 a la cadena belga VTM. L'èxit collit al seu país d'origen li va valer ser venuda a altres països i va donar lloc a l'estrena d'una pel·lícula homònima en 2011, que aprofundeix en la història personal de la protagonista Hannah Maes.

Ver más

Info

Brigada Antivicio

Series / Drama

Calificación

Brigada Antivicio

No recomendado para menores de dieciocho años
Equipo Técnico

Brigada Antivicio

Reparto

Gilles De Schrijver, Geert Van Rampelberg, Marc Lauwrys, Veerle Baetens, Michael Pas

Si te gustó

Brigada Antivicio

también te puede gustar