Brigada Antivicio. T3.  Episodio 12: Embarazadas (I)
Duración
0:53'
Confiesa que te gusta

Episodio 12: Embarazadas (I)

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 25 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

jueves 21 marzo 23.40 h

8 tv

Sinopsis

Episodio 12: Embarazadas (I)

Hannah Maes és una detectiu tossuda i entusiasta, que als seus 30 anys ha escalat molt alt en la carrera de policia. Va passar un any fent perfils a Quantico, als Estats Units i semblava estar destinada a un lloc de líder a la Policia Federal, però curiosament demana un traspàs a la brigada antivici de Gant. Allà, està immersa en la dura realitat dels delictes d'ordre públic.

Tercera i última temporada d'aquesta producció belga que mostra el dia a dia de la brigada antivici de la ciutat de Gant i el seu peculiar grup d'agents. La líder és la insperctora cap Hannah Maes, interpretada vehementment per Veerle Baetens (''The White Queen'', ''The Broken Circle Breakdown''). Li acompanyen un elenc format íntegrament per actors belgues com Michael Pas (''Asp'', ''Deadline 14/10''), Marc Lauwrys (''Spoed''), Gilles De Schrijver (''Ben X'') i Geert Van Rampelberg (''The Memory of a Killer'').

''Brigada Antivicio'' va ser estrenada el maig de 2009 en la cadena belga VTM. L'èxit collit al seu país d'origen li va valer ser venuda a altres països i va donar lloc a l'estrena d'una pel·lícula homònima en 2011, que aprofundeix en la història personal de la protagonista Hannah Maes.

Ver más

Info

Episodio 12: Embarazadas (I)

Series / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

Episodio 12: Embarazadas (I)

No recomendado para menores de dieciocho años
Equipo Técnico

Episodio 12: Embarazadas (I)

Dirección

Varios

Reparto

Michael Pas, Veerle Baetens, Geert Van Rampelberg, Gilles De Schrijver, Marc Lauwrys

Si te gustó

Episodio 12: Embarazadas (I)

también te puede gustar