Bugarach
Duración
0:58'
Confiesa que te gusta

Bugarach

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 23 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

martes 20 agosto 04.01 h

Canal 33

Sinopsis

Bugarach

Cinc personatges s'enfronten a una suposada fi del món a Bugarach, un petit poble del sud de França i únic lloc a la Terra que resistirà les flames de l'apocalipsi. Però l'arribada de forasters cada cop més extravagants comença aviat a incomodar al poble.

Documental escrit i dirigit per Ventura Durall (''Los años salvajes''), Sergi Cameron (''El cas dels catalans'') i Salvador Sunyer (''Migraland'') que explica els fets que tenen lloc en el poble de Bugarach, l'únic lloc en el qual teòricament es salvarà de la fi del món presagiada pels maies. La història recull la creixent atenció i preocupació cap a les profecíes apocalíptiques i en l'arribada massiva d'estrangers a aquesta comunitat rural.

Cal destacar que el documental va obtenir una bona acollida per part de la crítica. En l'any de la seva estrena, el 2014, va obtenir el Premi Internacional de la Crítica en el Festival de San Petersburg i va ser nominat en la categoria de millor documental en els Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català.

Ver más

Info

Bugarach

Cine / Documental

Idioma: Catalán

Calificación

Bugarach

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Bugarach

Director

Ventura Durall, Salvador Sunyer, Sergi Cameron

Guionista

Ventura Durall, Salvador Sunyer, Sergi Cameron