Butterfly. T1.  Episodio 3: Episodi 3
Duración
1:01'
Confiesa que te gusta

Episodio 3: Episodi 3

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 5 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

sábado 11 abril 17.08 h

TV3

Sinopsis

Episodio 3: Episodi 3

En Max té 11 anys, s'identifica com una nena i vol viure la seva vida sent la Maxine. Els seus pares, Vicky i Stephen, encara que estiguin divorciats, intenten trobar la millor manera d'afrontar i donar suport a aquesta gran decisió a la vida del seu fill.

Minisèrie de producció britànica inspirada en el cas de Jackie Green, la persona més jove del món que va passar per una reassignació de sexe. Amb només nou anys, utilitzava roba de noia i patia assetjament escolar. Tan intens, que amb 12 anys havia passat ja per set intents de suïcidi. Però en Jack va aconseguir sobreposar-se a la situació i ara la seva història ocupa la petita pantalla. La seva mare, Susie Green, va col·laborar com assessora a la producció de la minisèrie, i és una figura mediática al Regne Unit per la seva contínua lluita a favor dels joves transsexuals.

Tony Marchant, guanyador d'un BAFTA per ''La marca de Caín'', és el creador d'aquesta producció que protagonitza el jove Callum Booth-Ford. L'actor s'enfronta al seu segon paper després d'haver debutat l'any 2013 a la sèrie ''Peaky Blinders''.

Ver más

Info

Episodio 3: Episodi 3

Series / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

Episodio 3: Episodi 3

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Episodio 3: Episodi 3

Reparto

Anna Friel, Callum Booth-Ford, Millie Gibson, Sean Mcginley

Creador

Tony Marchant

Productora (Compañía)

Red Production Company, ITV - Independent Television, Aenon

Si te gustó

Episodio 3: Episodi 3

también te puede gustar