Cadena de favors
Duración
1:58'
Confiesa que te gusta

Cadena de favors

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 158 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

sábado 19 mayo 15.30 h

IB3 RTV Illes Balears

Sinopsis

Cadena de favors

En una escola a les afores de Las Vegas, el professor de ciències socials Eugene Simonet repta als seus alumnes a que pensin en una idea que canviï el món. Trevor decideix prendre's el treball seriosament i proposa posar en funcionament una cadena de favors, és a dir, que cada persona realitzi un favor a tres persones diferents, solament a canvi que aquestes facin alguna cosa per a altres tres persones. D'aquesta manera, gràcies a la cadena, la vida de la mare de Trevor i la del seu professor canviaran per complet.

''Cadena de favors'' va arribar a les pantalles amb la intenció de convertir-se en una pel·lícula per competir en la carrera dels premis Oscar de l'any 2001. La seva directora, Mimi Leder, va utilitzar tots els ingredients per aconseguir-ho. Va adaptar un reeixit llibre de Catherine Ryan Hyde titulat ''Pay It Forward'' i va comptar amb la presència de tres actors de luxe com els oscaritzats Kevin Spacey i Helen Hunt, i el noi candidat a la estatueta per ''El sexto sentido'', Haley Joel Osment.

No obstant, títols com ''Gladiator'', ''Erin Brockovich'' o ''Traffic'' li van tallar el pas en tan distingit lliurament de guardons.

Ver más

Info

Cadena de favors

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Equipo Técnico

Cadena de favors

Director

Mimi Leder

Guionista

Leslie Dixon, Catherine Ryan Hyde

Reparto

Angie Dickinson, Kevin Spacey, Helen Hunt, Haley Joel Osment, Jon Bon Jovi, Jim Caviezel, James Caviezel, Jay Mohr

Actor secundario

Jay Mohr

Compositor

Thomas Newman

Fotógrafo

Oliver Stapleton

Productor

Peter Abrams, Steven Reuther