Calvario
Duración
1:28'
Confiesa que te gusta

Calvario

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 37 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

martes 28 mayo 22.00 h

8 tv

Sinopsis

Calvario

Marc Stevens, un cantant de cap a caiguda que es dedica a actuar en residències d'ancians, té una avaria una nit de tempesta en ple bosc. Un vilatà s'oferix a prestar-li ajuda i l'acull a casa seva, totalment aïllada del poble. Però els problemes de Marc arriben quan el seu amfitrió el confon amb una persona que va conèixer.

Fabrice Du Welz es va estrenar en la direcció de llargmetratges amb aquesta aposta pel terror psicològic. ''Calvari'' no és una cinta d'horror convencional. El cineasta belga opta per la construcció de la por a través de la psicologia, evitant les vísceres gratuïtes que omplen molts dels films d'aquest gènere. En el seu lloc, construeix una atmosfera totalment opressiva adornada amb tocs experimentals i surrealistas que no agradaran a tots els espectadors. El resultat és una pel·lícula diferent, amb una banda sonora absent (a penes unes notes musicals en els últims plans i un piano desafinat en un bar) i uns resultats de crítica interessants. De fet, ''Calvari'' va aconseguir obtenir diversos premis en festivals europeus, tots ells destinats a Du Welz.

Ver más

Info

Calvario

Cine / Terror

Calificación

Calvario

No recomendado para menores de dieciocho años
Equipo Técnico

Calvario

Dirección

Fabrice du Welz

Guionista

Romain Protat, Fabrice du Welz

Reparto

Brigitte Lahaie, Laurent Lucas, Jackie Berroyer, Gigi Coursigny, Philippe Grand'henry, Jo Prestia, Jean-Luc Couchard, Philippe Nahon

Compositor

Vincent Cahay

Dirección de Fotografía

Benoît Debie

Producción

Vincent Tavier, Eddy Géradon-Luyckx, Michael Gentile

Productora

StudioCanal, Tarantula, La Parti Productions