Cançó per a tu
Duración
1:25'
Confiesa que te gusta

Cançó per a tu

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
0 0 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

lunes 22 abril 21.55 h

TV3

Sinopsis

Cançó per a tu

A la Barcelona de 1965 tres joves es veuen entrelligats en una complicada història d'amor i amistat. Un triangle amorós dins d'un context històric convuls, on les reivindicacions polítiques i socials clamaven per una llibertat.

Llargmetratge dirigit pel cineasta català Oriol Ferrer, conegut per dirigir algunes de les ficcions més premiades del panorama televisiu espanyol com ''Isabel'', ''Polseres vermelles'' o ''Estoy vivo''. En aquesta ocasió, acosta al públic una aposta històrica contextualitzada en plena dictadura franquista. Encapçala l'elenc de personatges Candela Serrat (''Sis germanes'', ''La riera'') qui posa veu al tema principal de la història. Li acompanyen Nao Albet (''Superlópez'', ''Cuéntame cómo pasó'') i Félix Herzog (''Élite'', ''Máscaras'').

Com a curiositat, cal destacar la intencionalitat del director de gravar en exteriors, dotant al film d'una major versemblança, com les galeries de la Model o el monestir dels Caputxins de Sarrià. El llargmetratge va ser presentat en el Festival Internacional de Cinema en Català (FIC-CAT).

Ver más

Info

Cançó per a tu

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

Cançó per a tu

No recomendado para menores de siete años
Equipo Técnico

Cançó per a tu

Dirección

Oriol Ferrer

Guionista

Pau Calpe, Marta Grau

Reparto

Candela Serrat, Nao Albet, Felix Herzogenrath, Oriol Ruiz, Paula Malia