Duración
1:58'
Confiesa que te gusta

Capricorn U

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 84 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

lunes 13 agosto 21.00 h

Betevé

Sinopsis

Capricorn U

Moments abans d'enlairar-se, la tripulació de la nau Capricorn Un, que duu la primera missió tripulada de la NASA al planeta Mart, és treta de la nau i aquesta s'enlaira sense viatgers. Als tripulants se'ls emporten a un lloc secret, en ple desert, perquè simulin davant les càmeres de TV la seva arribada a Mart, amb l'amenaça d'eliminar les seves famílies si es neguen.

Un thriller molt entretingut que juga amb un tema del que es parla fa anys, només que canviant de planeta: el del possible frau de l'arribada de l'home a la Lluna. La llegenda ha anat augmentant de volum fins que, recentment, la NASA va anunciar que anava a demostrar de forma concloent i d'una vegada per sempre que les seves missions Apol·lo van conquistar realment el nostre satèl·lit. Pel que fa a la cinta que ens ocupa, es va mantenir la coneguda llegenda urbana, només que canviant la Lluna per Mart. Va dirigir Peter Hyams (''Atmófera zero'', ''Timecop''), un especialista en els gèneres d'acció i ciència ficció que va disposar aquí d'un excel·lent repartiment en el qual ara sorprèn veure al celebèrrim O.J. Simpson donant vida a un astronauta en dificultats.

Ver más

Info

Capricorn U

Cine / Ciencia Ficción

Idioma: Catalán

Calificación

Capricorn U

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Capricorn U

Director

Peter Hyams

Guionista

Peter Hyams

Reparto

Elliot Gould, James Brolin, Karen lack, Telly Savallas, Karen Black, Hal Holbrook, Elliott Gould, Brenda Vaccaro, O.J. Simpson, Telly Savalas, Sam Waterston

Compositor

Jerry Goldsmith, Jerry Goldmisth

Fotógrafo

Bill Butler

Productor

Paul Lazarus III

Productora

Capricorn One Asocciates, Sir Lew Grade, Associated General Films, Incorporated Television Company (ITC)