Cara d'àngel
Duración
1:27'
Confiesa que te gusta

Cara d'àngel

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 47 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

viernes 11 octubre 15.30 h

Betevé

Sinopsis

Cara d'àngel

Quan la senyora Tremayne és misteriosament emmetzinada amb gas, Frank Jessup, el conductor de l'ambulància que va a ajudar-la se sent captivat per la fillastra, Diane. Aquesta pretén retenir-lo com sigui i aconsegueix contractar-lo com a xofer de la família. La seva relació segueix fins que Frank comença a sospitar que sota la bellesa de Diane s'amaga quelcom de maligne.

Thriller clàssic, inspirat en una novel·la original de Chester Erskine, on Robert Mitchum interpreta l'heroi arquetípic del cinema negre, enfrontat a la maliciosa 'femme fatale' de torn, la britànica Jean Simmons. Les interpretacions dels dos estan al nivell de la direcció d'Otto Preminger, que emfatitza les complexitats psicològiques dels personatges. Una curiositat: Preminger es va entestar que Mitchum, en una determinada escena on havia de bufetejar Simmons, li donés una bufetada real, en comptes de només imitar el gest.

Ver más

Info

Cara d'àngel

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

Cara d'àngel

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Cara d'àngel

Director

Otto Preminger

Guionista

Oscar Millard, Frank S Nugent

Reparto

Robert Mitchum, Herbert Marshall, Leon Ames, Kenneth Tobey, Jean Simmons, Raymond Greenleaf, Mona Freeman, Barbara O'Neil, Robert Gist, Griff Barnett, Morgan Farley, Jim Backus

Compositor

Dimitri Tiomkin

Director de Fotografía

Harry Sradling Sr

Productor

Otto Preminger

Productora (Compañía)

RKO Radio Pictures Inc