Cartes de Sorolla
Duración
1:58'
Confiesa que te gusta

Cartes de Sorolla

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
0 0 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

jueves 21 marzo 23.00 h

À Punt

Sinopsis

Cartes de Sorolla

Filme que se centra en la correspondència que Sorolla enviava a la seua esposa, Clotilde García, en els constants viatges que l'artista va fer complint l'encàrrec de retratar Espanya per a la 'Hispanic Society'.

D'esta manera, el film biogràfic ''Cartes de Sorolla'' ha servit perquè quadros tan coneguts com ''Grupa valenciana'' o ''Paseo a la orilla del mar'', entre altres, no sols es reproduïsquen fidels als originals, sinó que cobren vida en la pantalla. La producció està a càrrec de José Antonio Escrivá, conegut per dirigir sèries televisives tan famoses com ''Manos a la obra''. Escrivá torna a tenir al repartiment a Horacio Valcárcel per al guió del filme, qui ha sigut guardonat en la categoria de Millor Guió Adaptat per ''Ninette'' de José Luis Garci en la XX edició dels premis Goya.

El rodatge va començar a la platja de Rabdells d'Oliva i va arribar fins a Nova York, on l'equip va visitar l'Hispanic Society, entitat que té a les parets de la seua biblioteca 14 murals pintats per Sorolla durant un viatge de huit anys per Espanya, i que ara s'exposen a València.

Ver más

Info

Cartes de Sorolla

Documentales / Biografía

Equipo Técnico

Cartes de Sorolla

Dirección

José Antonio Escrivá

Guionista

Horacio Valcárcel

Reparto

Rosana Pastor, Juli Mira, Asunción Balaguer, Anna-Karin Eskilsson, Pepe Sancho, Manuel Andrés, Emmanuel Esparza, Asier Etxeandia

Dirección de Fotografía

Julio Madurga

Productora

DePalacio Films, Canal 9 Televisió Valenciana

Si te gustó

Cartes de Sorolla

también te puede gustar