Caso reservado. T1. Caso reservado
Duración
1:30'
Confiesa que te gusta

Caso reservado

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 62 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
8 tv

Dial 10

Sinopsis

Caso reservado

Una dona i la seva filla apareixen mortes a casa seva. Amb elles hi ha una nota de suïcidi, però el pare no creu que aquesta sigui la veritat del que ha passat. Dos dies després apareix una hostessa per donar-li el condol, però la jove no reconeix a l'home amb el qual va tenir una relació.

Basada en l'aclamada novel·la ''The point of rescue'' de l'escriptora Sophie Hannah, aquesta minisèrie de televisió britànica explora temes com la identitat, la culpabilitat i el costat fosc de la maternitat. Olivia Williams (''An Education'') i Darren Boyd (''Bienvenidos al fin del mundo'') donen vida als investigadors Charlie Zailer i Simon Waterhouse, encarregats de resoldre els casos d'assassinat. Les dues parts que formen aquest drama policíac estan dirigides per Charles Martin (''The Giblet Boys'').

Després d'arribar a prop de cinc milions i mig d'espectadors en la seva estrena al Regne Unit, es va començar a preparar una segona part basada també en una de les obres de Hannah, '' The Other Half Les''. Williams i Boyd repeteixen com a actors protagonistes, aquesta vegada sota les ordres del director John Strickland (''Brookside'').

Ver más

Info

Caso reservado

Telefilme / Suspense

Calificación

Caso reservado

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Caso reservado

Director

Charles Martin Smith

Reparto

Olivia Williams, Darren Boyd, Rupert Graves, Tom Goodman-Hill, Peter Wight

Si te gustó

Caso reservado

también te puede gustar