Duración
2:05'
Confiesa que te gusta

Cerezos en flor

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
0 0 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

viernes 16 marzo 22.20 h

Betevé

Sinopsis

Cerezos en flor

La Trudi és l'única que sap que el seu marit Rudi està greument malalt de càncer. Seguint el consell del seu metge, decideixen fer un últim viatge junts. Trudi convenç al seu marit i van a visitar als seus fills i néts a Berlín. No obstant això, aquests estan massa immersos en les seves pròpies vides per ocupar-se'n. Després d'anar al teatre a veure l'espectacle de dansa ''Butoh'', la Trudi i el Rudi decideixen marxar i passar uns dies en un hotel a la costa del Báltic.

La cineasta alemanya Doris Dörrie (''Hombre, hombre'', ''¿Soy linda?''), tota una especialista en els conflictes de parella i les reflexions sobre l'ego, va signar el 2008 aquesta commovedora i intismista pel·lícula que analitza els contrastos entre Orient i Occident, alhora que teoritza sobre l'existència, l'amor, l'amistat i la proximitat de la mort.

Entre el repartiment d'aquesta obra, inspirada en el clàssic de 1953 de Yasujiro Ozu ''Tokyo Story'', destaca la presència de Hannelore Elsner (''Lo visible y lo invisible'', ''La mujer conduce, el hombre duerme''), una actriu relacionada amb el cinema d'autor. I és que és una de les habituals del muniquès Rudolf Thome.

Ver más

Info

Cerezos en flor

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

Cerezos en flor

No recomendado para menores de siete años
Equipo Técnico

Cerezos en flor

Director

Doris Dörrie

Guionista

Doris Dörrie

Reparto

Nadja Uhl, Hannelore Elsner, Aya Irizuki, Maximilian Brückner, Elmar Wepper

Todo el CINE por
10
mes
IVA incluido

Esta peli y más de 400 estrenos, directos de la sala de cine a tu casa.

Contratar
Llama gratis 900 200 661