Chapapote... o no
Duración
1:35'
Confiesa que te gusta

Chapapote... o no

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
0 0 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

domingo 13 octubre 16.59 h

TV3 Cat

Sinopsis

Chapapote... o no

Ningú imaginava que aquell dia de novembre les coses podrien canviar tant. A poques milles de la costa gallega s'enfonsava un petroler vell i deteriorat, anomenat Prestige, després de patir una sèrie de problemes tècnics. Durant el naufragi, el vaixell va vessar quantitats industrials de fuel, fet que va malmetre profundament la vida marina. Mentrestant, les roques es van tenyir d'un color negre tètric, fent evident que la natura tardaria molts anys en recuperar l'harmonia.

Telefilm dirigit per Ferran Llagostera que mostra amb un realisme dramàtic la tragèdia que va suposar el naufragi del Prestige. L'obra es centra sobretot en la desgràcia humana i en la relació que es va establir entre els autòctons i els voluntaris que van venir des de diferents punts d'Europa per ajudar a netejar les restes de petroli.

El rodatge, que va durar quatre setmanes, es va fer bàsicament a la localitat corunyesa de Malpica, tot i que també es va gravar a Santiago de Compostela i als voltants de Barcelona. Amb aquesta pel·lícula, Ferran Llagostera va tornar al cinema després d'un període en què s'havia centrat en el món del documental.

Ver más

Info

Chapapote... o no

Telefilme / Acción

Idioma: Catalán

Calificación

Chapapote... o no

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Chapapote... o no

Director

Ferrán Llagostera

Reparto

Francesc Garrido, Isabel Naveira, Laura Conejero, Celso Bugallo, Juan Fernández, Toni Sevilla, Victoria Mora

Actor secundario

Toni Sevilla, Fermí Casado

Productora (Compañía)

Orio Produkzioak, Centre Promotor de la Imatge (CPI) S.A, Jaleo Films S.L.