Circuit
Duración
1:25'
Confiesa que te gusta

Circuit

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 30 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

sábado 17 noviembre 17.00 h

TV3 Cat

Sinopsis

Circuit

La Mía demana feina com a fotògrafa a l'estudi d'en Vic. Aquest ha estat abandonat per la seva parella, l'Anna, justament aquell dia. En Vic li proposa que ocupi el seu lloc, ja que ell ha decidit marxar i no tornarà fins que hagin transcorregut 1000 dies. En aquest temps, diverses històries d'amor i desamor tenen lloc en una ciutat occidental del segle XXI.

Xavier Ribera, premiat al Festival de Málaga de 2004 per la seva cinta ''A+ (Amas)'', és el director i guionista d'aquesta cinta que gira al voltant de les relacions emocionals entre diversos personatges. Totes les petites narracions estan connectades per una caricatura del món de la moda amb un llenguatge propi que posa especial atenció en l'estètica del film.

En el repartiment s'hi troben rostres com el de Sophie Auster (''La vida interior de Martin Frost''), filla de l'escriptor Paul Auster, Michelle Jenner (''Isabel'') o Óscar Jaenada (''Noviembre'', ''Los perdedores''). A més, el ballarí Nacho Duato i el pilot Jorge Lorenzo protagonitzen diversos 'cameos'.

Ver más

Info

Circuit

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

Circuit

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Circuit

Director

Xavier Ribera Perpiñà

Guionista

Xavier Ribera Perpiñà

Reparto

Leticia Dolera, Vincent Martinez, Sophie Auster, Michelle Jenner, Óscar Jaenada

Si te gustó

Circuit

también te puede gustar