Cites. T1. Cites
Duración
0:40'
Confiesa que te gusta

Cites

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 60 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
8 tv

Dial 10

Sinopsis

Cites

Després d'haver-se conegut per Internet, homes i dones de diverses edats i condicions es troben en una primera cita a Barcelona. Busquen amor, sexe o simplement algú per allunyar-se de la soledat. Tots ells es troben sense haver-se vist abans, amb les eines que els proporcionen les noves tecnologies i les inseguretats i esperances que se'n deriven.

Després d'emocionar els espectadors de TV3 amb ''Polseres vermelles'', Pau Freixas dirigeix aquesta sèrie que s'endinsa de ple en el món dels adults. Cadascun dels 13 episodis se centra en dues cites diferents, trobades que van entrecreuant una xarxa de 24 personatges al llarg de tota la ficció. El format es basa en la britànica ''Dates'', tot i que aquesta versió presenta trames totalment renovades i que tenen com a punt de trobada la ciutat de Barcelona.

La producció, que s'emmarca en el gènere de la comèdia romàntica, està farcida de cares conegudes per als espectadors catalans; Eduardo Noriega (''Abre los ojos''), Nausicaa Bonnín (''Tres dies amb la família''), Eva Santolaria (''Compañeros''), Jordi Sánchez (''La que se avecina'') o Ingrid Rubio (''Infidels'') són alguns dels actors que donen vida a aquests personatges.

Ver más

Info

Cites

Series / Comedia

Calificación

Cites

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Cites

Director

Pau Freixas

Reparto

Eduardo Noriega, Jordi Sánchez, Eva Santolaria, Biel Durán, Ingrid Rubio, Nausicaa Bonnín

Creador

Pau Freixas

Productora (Compañía)

Arca Audiovisual

Si te gustó

Cites

también te puede gustar