Duración
0:40'
Confiesa que te gusta

Episodio 12: Episodi 12

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
0 0 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Sinopsis

Episodio 12: Episodi 12

Després de tenir una sèrie de cites desastroses, l'Elena dóna una última oportunitat a l'aplicació trobant-se amb el Gerard. Contra tot pronòstic creu que per fi ha trobat l'home perfecte, fins que de sobte descobrirà que el Gerard és el noi que li feia "bullying" a l'escola. L'Àngels i el Francesc, dos divorciats, s'han citat en un restaurant. El Francesc sembla que amaga alguna cosa, i al llarg de la cita descobrirem que tots dos tenen molt més en comú del que pensàvem.

Després d'haver-se conegut per Internet, homes i dones de diverses edats i condicions es troben en una primera cita a Barcelona. Busquen amor, sexe o simplement algú per allunyar-se de la soledat. Tots ells es troben sense haver-se vist abans, amb les eines que els proporcionen les noves tecnologies i les inseguretats i esperances que se'n deriven.

Segona temporada de la sèrie en la qual Barcelona continúa sent l'escenari, però aquesta vegada les trobades entre els personatges tenen lloc tant de dia com de nit. Es mostra una altra cara de la ciutat i nous tipus de cites en espais i contextos diferents. No tots són primeres trobades. Noves històries que aporten sensacions i matisos diferents al particular món de les cites per Internet: fantasies de parella, relacions intergeneracionals, amor a la tercera edat, entre d'altres.

La producció, que s'emmarca en el gènere de la comèdia romàntica. La sèrie mantindrà alguns dels personatges principals com Eduardo Noriega (''Abre los ojos''), Nausicaa Bonnín (''Tres dies amb la família''), Eva Santolaria (''Compañeros''), Jordi Sánchez (''La que se avecina'') o Ingrid Rubio (''Infidels'').

Ver más

Info

Episodio 12: Episodi 12

Series / Comedia

Calificación

Episodio 12: Episodi 12

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Episodio 12: Episodi 12

Director

Pau Freixas

Reparto

Biel Durán, Ingrid Rubio, Eva Santolaria, Nausicaa Bonnín, Jordi Sánchez, Aida Folch, Francesc Garrido, Eduardo Noriega

Creador

Pau Freixas

Productora

Arca Audiovisual

Si te gustó

Episodio 12: Episodi 12

también te puede gustar
SERIES
7
mes
IVA incluido

Series de estreno, maratones y temporadas completas. Tu serie y más de 3.700 episodios.

Contratar
Llama gratis 900 200 661