Cites. T2. Cites
Duración
0:40'
Confiesa que te gusta

Cites

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 66 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
8 tv

Dial 10

Sinopsis

Cites

Després d'haver-se conegut per Internet, homes i dones de diverses edats i condicions es troben en una primera cita a Barcelona. Busquen amor, sexe o simplement algú per allunyar-se de la soledat. Tots ells es troben sense haver-se vist abans, amb les eines que els proporcionen les noves tecnologies i les inseguretats i esperances que se'n deriven.

Segona temporada de la sèrie en la qual Barcelona continúa sent l'escenari, però aquesta vegada les trobades entre els personatges tenen lloc tant de dia com de nit. Es mostra una altra cara de la ciutat i nous tipus de cites en espais i contextos diferents. No tots són primeres trobades. Noves històries que aporten sensacions i matisos diferents al particular món de les cites per Internet: fantasies de parella, relacions intergeneracionals, amor a la tercera edat, entre d'altres.

La producció, que s'emmarca en el gènere de la comèdia romàntica. La sèrie mantindrà alguns dels personatges principals com Eduardo Noriega (''Abre los ojos''), Nausicaa Bonnín (''Tres dies amb la família''), Eva Santolaria (''Compañeros''), Jordi Sánchez (''La que se avecina'') o Ingrid Rubio (''Infidels'').

Ver más

Info

Cites

Series / Comedia

Calificación

Cites

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Cites

Director

Pau Freixas

Reparto

Francesc Garrido, Biel Durán, Ingrid Rubio, Nausicaa Bonnín, Eduardo Noriega, Jordi Sánchez, Aida Folch, Eva Santolaria

Creador

Pau Freixas

Productora (Compañía)

Arca Audiovisual