Cocoon, el regreso
Duración
1:51'
Confiesa que te gusta

Cocoon, el regreso

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 39 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

miércoles 18 julio 15.25 h

Betevé

Sinopsis

Cocoon, el regreso

Cinc anys després, els extraterrestres tornen a la Terra per comprovar els desperfectes que han ocasionat una sèrie de terratrèmols en el refugi on van dipositar els Cocoons. També tornen amb ells, el grup d'ancians que els van acompanyar al seu planeta, ara amb una energia il·limitada que els retorna a la plena joventut. Les bones relacions perillaran quan el govern crea una estratègia secreta per destruir als nouvinguts.

Tres anys més tard de l'èxit de ''Cocoon'' es va rodar aquesta seqüela, dirigida ara pel veterà Daniel Petrie. En el repartiment figuren de nou Do Ameche, Wilford Brimley, Hume Cronyn, Brian Dennehy, Jack Gilford, Steve Guttenberg, Maureen Stapleton, Tahree Welch i Tyrone Power Jr., realitzant tots el mateix paper que en la primera. També repeteix el compositor James Horner, responsable de la música de la pel·lícula original. Malgrat tot això, ''Cocoon 2'' no va aconseguir, ni molt menys, el mateix èxit de taquilla de la primera part i la sèrie va acabar aquí.

Ver más

Info

Cocoon, el regreso

Cine / Ciencia Ficción

Idioma: Catalán

Calificación

Cocoon, el regreso

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Cocoon, el regreso

Director

Daniel Petrie

Guionista

Elizabeth Bradley, Stephen McPherson

Reparto

Jessica Tandy, Don Ameche, Steve Guttenberg, Jack Gilford, Wilford Brimley, Hume Cronyn, Dominic Monaghan, Tahnee Welch, Gwen Verdon, Courteney Cox, Elaine Stritch, Barret Oliver, Maureen Stapleton

Compositor

James Horner

Fotógrafo

Tak Fujimoto

Productor

Lili Fini Zanuck, Richard D Zanuck, David Brown

Productora

20th Century Fox

Si te gustó

Cocoon, el regreso

también te puede gustar