Duración
0:45'
Confiesa que te gusta

Com si fos ahir

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 58 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Sinopsis

Com si fos ahir

Una colla d'antics companys d'institut es retroben, després de vint-i-cinc anys, al funeral d'un d'ells. L'època de l'institut els va convertir en un grup heterogeni, gamberro i ple de vida, però la vida els va anar repartint fitxes molt diverses.

En aquesta segona temporada, la sèrie torna amb noves trames i nous personatges, amb la incorporació de Carme Conesa (''La señora''), Pau Durà (''Merlí''), Míriam Iscla (''Vida privada''), Roger Coma (''El crac'') i Bernat Quintana (''El cor de la ciutat''). En aquesta nova etapa, l'Andreu es veu immers en una història d'amor amb la dona que va conèixer a l'aeroport; l'Eva es troba atrapada en una història sentimental que li fa perdre le nord; i en Jordi i la Sílvia comencen camins separats.

La sèrie, protagonitzada per Marc Cartes (''Poblenou''), Aurea Márquez (''Laberint d'ombres''), Montse Germán (''Infidels'') i Eduard Farelo (''Oh Happy Day''), vol presentar una quotidianitat que de vegades pot ser crua, de vegades patètica, però que també pot ser tendra, lleugera i, fins i tot, divertida.

Ver más

Info

Com si fos ahir

Series / Drama

Calificación

Com si fos ahir

No recomendado para menores de dieciséis años