Com reines
Duración
1:27'
Confiesa que te gusta

Com reines

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 186 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

lunes 31 diciembre 17.19 h

TV3

Sinopsis

Com reines

L'Eva acaba de quedar-se vídua i rep per error un xec de la seguretat social molt major de què li corresponia. Juntament amb la seva millor amiga viatgen a Gran Canària per passar les vacances de la seva vida, però acaben convertint-se en fugitives de la justícia i en el centre d'atenció de tots els mitjans de comunicació.

Tot un especialista en comèdies romàntiques com l'Andy Tennant (''Hitch: Especialista en ligues'', ''Exposados'') és l'encarregat de dirigir aquesta esbojarrada i divertida pel·lícula sobre dues dones que, en l'última etapa de la vida, viuen l'aventura més gran que han tingut mai. Concretament a Les Palmes de Gran Canària, lloc on es va rodar la major part del film.

Dels papers protagonistes se n'encarreguen dues actrius de renom situades al graó més alt de Hollywood: les oscaritzades Shirley MacLaine (''La fuerza del cariño'') i Jessica Lange (''Las cosas que nunca mueren''). Curiosament, a la cinta, ambdues fa quatre dècades que són amigues, però a la vida real tenen una diferència d'edat de 15 anys.

Ver más

Info

Com reines

Cine / Comedia

Calificación

Com reines

No recomendado para menores de siete años
Equipo Técnico

Com reines

Director

Andy Tennant

Guionista

Gary Kanew, Claudia Myers

Reparto

Shirley MacLaine, Jessica Lange, Demi Moore, Billy Connolly, Howard Hesseman, Rebecca Da Costa, Santiago Segura, Jay Hayden, Matt Walsh

Compositor

George Fenton

Director de fotografía

José Luis Alcaine

Montador

Tracey Wadmore-Smith

Productor

Blythe Frank, Dean E. Fronk, Lucas Jarach, Kip Konwiser, Matthew Medlin, Donald Paul Pemrick, Chris Ranta, Nicolas Veinberg