Confrontación decisiva
Duración
1:34'
Confiesa que te gusta

Confrontación decisiva

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
0 0 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

miércoles 22 mayo 23.55 h

8 tv

Sinopsis

Confrontación decisiva

Ken acaba d'iniciar les classes en un nou col·legi. Allà coneix a Julie, la núvia de Tom, i s'enamora d'ella. Però Tom és el noi més temut de l'escola i quan veu que Ken s'acosta a parlar amb Julie intenta donar-li una pallissa. Billy, el porter de l'escola i expolicia, evita que els joves es barallin, però li ensenya karate a Ken. Tom també està aprenent karate a l'escola de Lee, el germà de la qual va morir accidentalment a les mans de Billy. Quan Lee reconeix a Billy, el combat està servit per partida doble: estudiant contra estudiant i karateka contra karateka.

Pel·lícula d'acció de baix pressupost, amb certes reminiscències amb la sèrie de films de ''Karate Kid'', en la qual s'explica la història d'una confrontació marcial. D'estètica televisiva, ''Confrontación decisiva'' té un plantejament molt senzill, ja que tota la cinta tendeix cap al desafiament final. Malgrat que la pel·lícula no innova massa en aquest tema, és un film que es deixa veure i pot arribar a ser entretingut, sobretot en aquells moments en què la lluita es fa visible.

Ver más

Info

Confrontación decisiva

Cine / Acción

Idioma: Catalán

Calificación

Confrontación decisiva

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Confrontación decisiva

Dirección

Robert Radler

Guionista

Stuart Gibbs

Reparto

John Mallory Asher, Michael Cavalieri, Linda Dona, Brion James, Seidy López, Billy Blanks, Kenn Scott, Patrick Kilpatrick, Christine Taylor, Ken Mcleod, Mike Genovese

Compositor

Stephen Edwards

Dirección de Fotografía

Bryan Duggan

Dirección musical

Stephen Edwards

Producción

Ash R. Shah, Alan Schechter

Si te gustó

Confrontación decisiva

también te puede gustar