Conspiració
Duración
2:09'
Confiesa que te gusta

Conspiració

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 139 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

viernes 6 octubre 23.30 h

IB3 RTV Illes Balears

Sinopsis

Conspiració

Jerry Fletcher és un taxista paranoic de Nova York que viu obsessionat per les conspiracions i no es refia de res ni de ningú. L'advocada Alice Sutton, l'amor platònic de Jerry, no creu cap de les seues conjectures. No obstant això, quan una de les teories del taxista resulta ser certa, ambdós es veuran embolicats en una sèrie de situacions que provaran la validesa de les obsessions de Fletcher, així com el seu trellat.

Richard Donner i Mel Gibson, director i actor respectivament de la reeixida saga de ¿Arma letal¿, es van reunir de nou, en la que seria la seua quinta col·laboració, per a realitzar este thriller que s'endinsa en l'esvarós món de la hipòtesi. Convéncer Julia Roberts perquè fora la companya de Gibson en el film no va ser una tasca fàcil. L'actriu no volia participar en una pel·lícula d'acció, conscient que era en el terreny de la comèdia romàntica on realment triomfava. Però actor i director no es van rendir i van tancar l'actriu en l'habitació d'un hotel fins que ella va acceptar el paper. El resultat va ser un film que va funcionar correctament a taquilla però que, tal com havia previst l'actriu, no va aconseguir els beneficis de les seues comèdies.

Ver más

Info

Conspiració

Cine / Acción

Calificación

Conspiració

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Conspiració

Director

Richard Donner

Guionista

Brian Helgeland

Reparto

Mel Gibson, Julia Roberts, Patrick Stewart, Cylk Cozart, Steve Kahan, Terry Alexander, Alex McArthur, Dean Winters, Sean Patrick Thomas

Compositor

Carter Burwell

Fotógrafo

John Schwartzman

Montador

Kevin Stitt, Frank J. Urioste

Productor

Richard Donner, Joel Silver

Si te gustó

Conspiració

también te puede gustar
Todo el CINE por
10
mes
IVA incluido

Esta peli y más de 400 estrenos, directos de la sala de cine a tu casa.

Contratar
Llama gratis 900 200 661