Contraataque. T1. Contraataque
Duración
1:30'
Confiesa que te gusta

Contraataque

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 42 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
8 tv

Dial 10

Sinopsis

Contraataque

La vigília de la invasió de l'Iraq el 2003, en Porter dirigeix ​​una unitat de les Forces Especials en una missió al cor de Basra. L'operació culmina en una successió de circumstàncies desastroses per a ell i el seu company Collinson. En Porter carrega la culpa i les conseqüències el perseguiran durant anys. Però després de molt temps, se li presentarà una oportunitat de tornar a l'Iraq i redimir-se.

Espectacular sèrie britànica que, amb un pressupost milionari, presenta una història estructurada en tres relats independents. Basada en un supervendes literari escrit per l'exagent de les forces aèries especials britàniques Chris Ryan, aquesta producció està protagonitzada per Richard Armitage (''Robin Hood'') i Andrew Lincoln (''Love Actually''). Tots dos estan acompanyats per un imponent repartiment internacional que va rodar la majoria de les seqüències en els esglaiadors paisatges de Sud-àfrica. Rodada en 35 mm, la producció crida l'atenció per la qualitat tècnica, ja que el format d'alta definició permet gaudir de cada mínim detall. Tot això ha suscitat valoracions notables i s'ha arribat a comparar amb la caríssima minisèrie de Steven Spielberg, ''The Pacific''.

Ver más

Info

Contraataque

Series / Acción

Calificación

Contraataque

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Contraataque

Dirección

Daniel Percival

Guionista

Jed Mercurio

Reparto

Richard Armitage, Andrew Lincoln, Shelley Conn, Laura Greenwood, Michelle Lukes, Philip Winchester, Colin Salmon, Sullivan Stapleton

Actor secundario

Shelley Conn, Jodhi May

Productora

Ingenious Broadcasting, Left Bank Pictures

Si te gustó

Contraataque

también te puede gustar