Cotton Club
Duración
2:03'
Confiesa que te gusta

Cotton Club

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 41 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

sábado 7 diciembre 23.30 h

IB3 RTV Illes Balears

Sinopsis

Cotton Club

Dixie Dwyer és un trompetista la sort del qual canvia totalment quan salva la vida d'un gàngster.

Francis Ford Coppola barreja tres gèneres en aquest títol plantejat com un homenatge cinèfil: el melodrama romàntic, el cinema musical i les històries de gàngsters. Es diu que el rodatge de ''Cotton Club'' va ser un malson, es va perllongar durant diversos mesos i el pressupost es va disparar fins als 40 milions de dòlars. Toti així, la pel·lícula estrenada no és la ideada per Coppola i aquest espera algun dia recuperar els més de 120 minuts de pel·lícula que continuen inèdits.

L'escriptor Mario Puzo (''El padrí'') va escriure el guió d'aquesta cinta, que va suposar el llançament definitiu de Richard Gere a l'estrellat. L'actor dóna vida al músic Dixie Dwyer i els solos de corneta van ser interpretats pel mateix actor. Com a curiositat, el cantant Tom Waits interpreta de nou un paper en una pel·lícula de Coppola, després d''Història d'amor'', ''La Ley de la calle'' i ''Rebels''. I és que la música i el ritme són els fils conductors de la trama que recrea aquest club de Harlem que van freqüentar músics com Cab Calloway i Duke Ellington.

Ver más

Info

Cotton Club

Cine / Policiaco

Idioma: Catalán

Calificación

Cotton Club

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Cotton Club

Director

Francis Ford Coppola

Guionista

Francis Ford Coppola, William Kennedy, Mario Puzo

Reparto

Nicolas Cage, Charles "Honi" Coles, Diane Lane, James Remar, Gregory Hines, Bob Hoskins, Allen Garfield, Fred Gwynne, Tom Waits, Julian Beck, Lonette McKee, Lonette MacKee, Lisa Jane Persky, Maurice Hines, Richard Gere

Actor secundario

Bob Hoskins, Gregory Hines

Compositor

John Barry

Director de Fotografía

Stephen Goldblatt

Productor

Robert Evans, Zoetrope Studios