Night will fall
Duración
1:20'
Confiesa que te gusta

Night will fall

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 42 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

martes 27 marzo 04.32 h

Canal 33

Sinopsis

Night will fall

Tropes aliades graven imatges per mostrar a la resta del món les evidències dels crims esdevinguts en els camps de concentració nazis durant la Segona Guerra Mundial.

El cineasta Andre Singer, conegut pels seus premiats documentals ''Into de Abyss'' i ''The Act of Killing'', recupera en aquesta ocasió un documental rodat l'1945 pel director de cinema i productor britànic Alfred Hichcock al costat de Sidney Bernstein i Richard Crossman. En aquests moments Hitchcock era un càmera de l'exèrcit britànic i ningú es podia imaginar que anys després es convertiria en un dels cineastes més respectats i influents de la història del cel·luloide.

Aquest documental, que compta amb testimonis dels supervivents, va servir per mostrar a la societat els resultats de les atrocitats que s'havien estat cometent en els camps d'extermini.

Cal destacar que, malgrat comptar amb el suport dels governs d'Anglaterra i Estats Units, el documental de Hitchcock va ser arxivat i oblidat fins a mitjans de la dècada dels 70. Posteriorment seria restaurat a iniciativa del Museu Imperial de la Guerra de Londres.

Ver más

Info

Night will fall

Cine / Documental

Calificación

Night will fall

No recomendado para menores de dieciocho años
Equipo Técnico

Night will fall

Director

André Singer

Guionista

Lynette Singer

Todo el CINE por
10
mes
IVA incluido

Esta peli y más de 400 estrenos, directos de la sala de cine a tu casa.

Contratar
Llama gratis 900 200 661