Quan es fa fosc. Quan es fa fosc
Duración
2:00'
Confiesa que te gusta

Quan es fa fosc

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 26 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
8 tv

Dial 10

Sinopsis

Quan es fa fosc

El jutge Nick Marshall creu en el sistema i segueix estrictament el que diuen els llibres de Dret. Però a vegades les lleis, agafades al peu de la lletra, fan que els malfactors no rebin el càstig que puguin merèixer. En l'exercici de la seva funció com a jutge, aquestes injustícies no el deixen dormir, i ha decidit aprofitar aquest insomni per intentar redreçar la balança.

De nit, Marshall intenta resoldre els casos que ha deixat oberts durant el dia, amb l'ajuda de tres exconvictes que li deuen la llibertat: Gibs, un especialista en efectes especials que va fer volar per equivocació una conducció de petroli subterrània; Cat, l'atractiva exdona d'un mafiós; Moon, un jugador sexagenari que deu 5.000 hores de servei públic, i Mari Martí, una agent de l'Interpol que fa treballs a Barcelona.

''Quan es fa fosc'' és una sèrie d'acció nord-americana que compta amb la participació a la producció de Televisió de Catalunya. De fet, la primera temporada de la sèrie, que va estar tres anys en antena als EUA, està rodada íntegrament a Barcelona. Entre els seus protagonistes trobem una principiant Carrie Anne-Moss, coneguda avui pels seus papers a pel·lícules com ''Matrix'' i ''Memento''.

Ver más

Info

Quan es fa fosc

Series / Acción

Calificación

Quan es fa fosc

No recomendado para menores de dieciocho años
Equipo Técnico

Quan es fa fosc

Reparto

Janet Gunn, Viviane Vives, Carrie-Anne Moss, Bruce Abbott, Kit Kincannon, Ramy Zada, Dick O'Neill, Clayton Prince, Begonia Plaza