¿De qué planeta vienes?
Duración
1:41'
Confiesa que te gusta

¿De qué planeta vienes?

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 90 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

martes 18 febrero 22.20 h

Betevé

Sinopsis

¿De qué planeta vienes?

Harold és un extraterrestre que viu en un planeta on tots els seus habitants són homes que han eliminat les seves emocions, els seus penis i que només es reprodueixen per clonació. Un dia el líder del planeta envia Harold a la Terra amb una missió molt especial: deixar embarassades el major nombre de dones possible, i així facilitar la futura conquesta del planeta blau. No obstant, ben aviat comprovarà que el seu adoctrinament teòric està molt allunyat de la realitat pràctica de l'acte sexual a la Terra.

Aquesta pel·lícula, que planteja l'eterna lluita de sexes, va ser un dels majors fracassos econòmics de l'any 2000, ja que amb un pressupost de 50 milions de dòlars només va aconseguir recaptar-ne 6 als Estats Units. Tot i comptar amb un excel·lent repartiment amb noms com Annette Bening, Greg Kinnear, Ben Kingsley, Linda Fiorentino o John Goodman, i un director respectat com Mike Nichols, la crítica no va acabar d'apreciar el seu humor, massa pendent de les bromes sexuals. El protagonista, també guionista i productor de la pel·lícula, va ser Garry Shandling, un home molt popular als Estats Units gràcies al programa televisiu que presenta i que porta el seu propi nom.

Ver más

Info

¿De qué planeta vienes?

Cine / Comedia

Calificación

¿De qué planeta vienes?

No recomendado para menores de siete años
Equipo Técnico

¿De qué planeta vienes?

Director

Mike Nichols

Guionista

Michael Leeson, Ed Solomon, Garry Shandling, Peter Tolan

Reparto

Garry Shandling, Annette Bening, John Goodman, Greg Kinnear, Ben Kingsley, Judy Greer, Linda Fiorentino, Ann Cusack, Danny Zorn

Compositor

Carter Burwell

Director de Fotografía

Michael Ballhaus

Productor

Mike Nichols, Neil A Machlis, Garry Shandling

Productora (Compañía)

Columbia Pictures Corporation