Dinamita. Dinamita
Duración
0:25'
Confiesa que te gusta

Dinamita

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
0 0 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
8 tv

Dial 10

Sinopsis

Dinamita

Sèrie d'humor, escrita i dirigida pel grup teatral català Tricicle, que ofereix a cada emissió una successió de gags que té en els seus personatges un fil conductor. Un grup d'actors fixos, entre els quals es troben Lluís Marco, Ricard Borràs o Vicenta N'Dongo, dóna vida i continuïtat a aquests personatges.

Al costat d'aquests actors apareixen eventualment Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans, els membres del Tricicle. ''Dinamita'' compta amb una sèrie de personatges que apareixen a tots els episodis, com el taxista, el quiosquer, la reportera Adriana Purtí, l'entrevistadora de televisió, l'home del temps o l'inefable Dr. Perquè.

Emesa per primera vegada el 2000 a TV3, ''Dinamita'' és la tercera sèrie produïda per Tricicle, després de ''Tres estrelles'' (1987), premiada al Festival de Montreux com la millor sèrie d'humor, i ''Xooof'' (1994). El grup també ha col·laborat en altres produccions per a la petita pantalla, com ''Crack'' i ''La saga de los Clark'', per a Canal Plus. A més, Paco Mir ha escrit guions per a produccions com ''Los ladrones van a la oficina'', ''Oh, Espanya!'' o ''Quico el progre''.

Ver más

Info

Dinamita

  • Disponible en versión original

Entretenimiento / Humor

España

Calificación

Dinamita

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Dinamita

Dirección

Carles Sans, Paco Mir, Joan Gràcia

Reparto

Toni Gonzalez, Enric Ases, Carles Heredia, Kati Solivelles, Carles Sans, Joan Gràcia, Esteve, Mia, Ricard Borràs, Vicenta N'Dongo, Lluís Marco, Joan Antoni González, Vicenç Domènech, Mia Esteve, Paco Mir

Creador

Tricicle

Productora

Trivideo, TVC Televisió de Catalunya

Si te gustó

Dinamita

también te puede gustar