Donkey Xote
Duración
1:24'
Confiesa que te gusta

Donkey Xote

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 275 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

sábado 15 junio 15.29 h

Canal 33

Sinopsis

Donkey Xote

Fart de la vida contemplativa que porten a la Manxa, en Quixot decideix emprendre una aventura sense límits: afrontar un repte del Cavaller de la Mitja Lluna a Barcelona. Si en Quixot perd el duel que li proposen, haurà de renunciar al seu amor per la Dulcinea per sempre més, però si en surt vencedor, aquest enigmàtic cavaller li revelarà la verdadera identitat de la somiada dama.

Josep Pozo dirigeix la seva segona pel·lícula d'animació després d'haver començat l'aventura amb ''El Cid, la leyenda'' (2003). En aquesta ocasió s'inspira en la segona part de la famosa novel·la ''El Quixot'' de Miguel de Cervantes per explicar una versió nova i més divertida del viatge del cavaller manxec a Barcelona. ''Donkey Xote'' va estar nominada en els premis Gaudí i els Goya de 2008 com a millor pel·lícula d'animació, premi que ja s'havia portat Pou l'any 2003 amb la història sobre el Cid.

En un moment de la pel·lícula, el ruc Rucio parla d'un amic seu que va amb un ogre verd, referint-se al personatge d'Ase de ''Shrek''. S'encarreguen de posar veu a alguns personatges coneguts com Andreu Buenafuente, Luis Posada o Jordi González.

Ver más

Info

Donkey Xote

Cine / Animación

Idioma: Catalán

Calificación

Donkey Xote

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Donkey Xote

Dirección

José Pozo

Guionista

Angel E. Pariente

Actor de Doblaje VE

Andreu Buenafuente, David Fernández, Sonia Ferrer, José Luis Gil

Compositor

Andrea Guerra