Duración
0:45'
Confiesa que te gusta

Dues dones

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 7 votos

Próximo pase

martes 6 diciembre17.18 h

TV3 Cat

Sinopsis

Dues dones

La Clàudia viu feliçment amb un arquitecte amb projecció i forma part d'una rica família de constructors. Però tot canvia quan assisteix a una festa infantil on un dels pallassos apareix penjat. El marit de la Clàudia rep una carta del pallasso suïcida y surt de casa molt nerviós, sense donar cap explicació. La vida de la Clàudia s'ha enfonsat, i més quan Antònia Conesa, germana del mort, la visita. Li explica que el seu germà treballava per al marit de la Clàudia però no sap què feia. No pot creure que s'hagi suïcidat. Juntes buscaran la resposta.

Producció catalana destinada al consum televisiu, que repeteix els clixés del thriller estatunidenc. ''Dues dones'' és una de tantes cintes destinades a la petita pantalla que sorgeix de la col·laboració de Televisió de Catalunya, Oberon i el Departament de Cultura de la Generalitat, i compta en el repartiment amb cares conegudes de la televisió i el teatre catalans.

Ver más

Info

Dues dones

Cine / Suspense

Idioma: Catalán

Calificación

Dues dones

No recomendado para menores de siete años
Equipo Técnico

Dues dones

Director

Enric Folch

Guionista

Enric Folch, Francisco Casavella, Jordi Galcerán

Reparto

Rosana Pastor, Emma Vilarasau, Pep Tosar, Pep Ferrer, Jordi Boixaderas, Marta Calvó, Josep Castillo Escalona, Eduard Fernández

Compositor

José Manuel Pagán

Fotógrafo

Andreu Rebés

Si te gustó

Dues dones

también te puede gustar