Duma
Duración
1:36'
Confiesa que te gusta

Duma

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 97 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

viernes 25 enero 20.20 h

Canal 33
Ver más pases

Sinopsis

Duma

El Xan adopta un petit cadell de guepard que es diu Duma. Amb el pas del temps, no només creix físicament l'animal sinó que també ho fa l'amistat entre tots dos. Inesperadament, el pare del Xan es posa malalt i el nen ha de marxar amb la seva mare a Johannesburg, deixant el guepard a Sud-àfrica. Però Duma no està disposat a perdre el seu amic.

Pel·lícula familiar dirigida per Carroll Ballard (''El corcel negro''), un cineasta californià que ha convertit la natura en protagonista de la majoria de les seves pel·lícules. El punt de partida de ''Duma'' (que significa 'guepard' en swahili) és el llibre ''How It Was With Dooms'', on la fotògrafa Carol Cawthra Hopcraft i el seu fill Xian expliquen els records de la seva vida a Sud-àfrica. La cinta es beneficia d'una esplèndida fotografia que recull la bellesa del desert del Kalahari, la reserva nacional d'Entabeni i el delta del Okavango, entre d'altres paisatges.

Malgrat les bones crítiques que va rebre quest treball, la distribució va deixar molt a desitjar (a Espanya només es va veure a unes poques sales) i això es va traduir inevitablement en un fracàs comercial.

Ver más

Info

Duma

Cine / Aventuras

Idioma: Catalán

Calificación

Duma

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Duma

Director

Carroll Ballard

Guionista

Mark St. Germain, Karen Janszen

Reparto

Campbell Scott, Hope Davis, Eamonn Walker, Alexander Michaletos, Mary Makhatho, Garth Renecle, Nicky Rebelo, Jennifer Steyn, Nthabiseng Kenoshi, Alex Michaeletos

Compositor

George Acogny, John Debney

Director de fotografía

Werner Maritz

Productor

Hunt Lowry, John Wells, Kristin Harms, E.K Gaylord II, Stacy Cohen

Productora

Warner Bros. Pictures, Pandora Pictures, Gaylord Films, John Wells Productions

Si te gustó

Duma

también te puede gustar