Efectes secundaris
Duración
1:41'
Confiesa que te gusta

Efectes secundaris

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 375 votos

Próximo pase

viernes 23 noviembre 22.40 h

TV3

Sinopsis

Efectes secundaris

Una jove es torna addicta a un nou fàrmac que li recepta el seu psiquiatra. L'objectiu és controlar la seva ansietat davant la sortida de la presó del seu marit.

Steven Soderbergh es va inspirar en ''Atracción fatal'', d'Adrian Lyne, per realitzar aquest film psicològic ambientat en el món de la psicofarmacologia, la ciència que estudia com afecten les drogues en la ment humana. El cineasta va voler com a protagonista a Lindsay Lohan, qui, de fet, va fer tres cops l'audició. No obstant, als productors els preocupava que els seus problemes legals afectessin a la cinta, pel que es van decantar per Rooney Mara (''Millennium: Los hombres que no amaban a las mujeres''). L'acompanyen tres actors que ja sabien el que era treballar sota les ordres d'Soderbergh: Catherine Zeta-Jones (''Traffic'', ''Ocean's Twelve''), Channing Tatum (''Magic Mike'', ''Indomable'') i Jude Law (''Contagio'').

El resultat, que va suposar pel director la quarta nominació a l'Ós d'Or del festival de Berlin, va tenir una promoció especial, doncs van crear una pàgina web sobre el medicament fictici, Ablixa, en la qual Jude Law contestava per correu electrònic els dubtes dels usuaris sobre aquest.

Ver más

Info

Efectes secundaris

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

Efectes secundaris

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Efectes secundaris

Director

Steven Soderbergh

Guionista

Scott Z. Burns

Reparto

Jude Law, Rooney Mara, Catherine Zeta-Jones, Channing Tatum, David Costabile, Andrea Bogart, Polly Draper, Vinessa Shaw, Mamie Gummer

Compositor

Thomas Newman

Director de fotografía

Steven Soderbergh

Si te gustó

Efectes secundaris

también te puede gustar