El cor de la terra
Duración
1:38'
Confiesa que te gusta

El cor de la terra

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 56 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

martes 16 enero 23.56 h

Canal 33
Ver más pases

Sinopsis

El cor de la terra

La companyia britànica propietària de les mines de Riotinto, a Huelva, té els seus treballadors en unes condicions de treball miserables. Un anarquista arriba a la regió i convenç els miners per començar una vaga que acabarà en un sagnant tiroteig.

L'any 2004, el cineasta nascut a Huelva Antonio Cuadri (realitzador habitual de sèries com ''Cuéntame cómo pasó'') va dirigir el documental ''Riotinto. El latido de la tierra'', que repassava la història de la conca minera. Anys després, es va posar al capdavant d'aquesta història de ficció inspirada en la matança autèntica que va passar a la història com ‘el Año de los Tiros'. Cuadri es va inspirar en la novel·la homònima de Juan Cobos Wilkins i no va reparar en despeses; la presència en el repartiment d'actrius com la nominada a l'Oscar Catalina Sandino Moreno (''María, llena eres de gracia'') o Sienna Guillory (''Eragon''), així com el fet de rodar en localitzacions reals (la mina autèntica, entre elles) i l'esplèndida factura tècnica (va ser nominada als Goya al millor maquillatge i perruqueria i als millors efectes especials) li van costar més de 12 milions d'euros. No obstant, la cinta no va cridar l'atenció del públic ni de la crítica.

Ver más

Info

El cor de la terra

Cine / Melodrama

Idioma: Catalán

Calificación

El cor de la terra

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

El cor de la terra

Director

Antonio Cuadri

Guionista

Antonio Cuadri, Doc Comparato, Shelley Miller

Reparto

Catalina Sandino Moreno, Sienna Guillory, Philip Winchester, Bernard Hill, Joaquim de Almeida, Ana Fernández, Jorge Perugorría

Compositor

Fernando Ortí Salvador

Fotógrafo

Javier G. Salomones

Músico

Fernando Ortí Salvador

Productor

Antonio Cuadri

Si te gustó

El cor de la terra

también te puede gustar
Todo el CINE por
10
mes
IVA incluido

Esta peli y más de 400 estrenos, directos de la sala de cine a tu casa.

Contratar
Llama gratis 900 200 661