El Faro, cruïlla de camins. El Faro, cruïlla de camins
Duración
1:45'
Confiesa que te gusta

El Faro, cruïlla de camins

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 110 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
Canal 33

Dial 156

Sinopsis

El Faro, cruïlla de camins

La família Peña és propietària d'un restaurant de la costa anomenat El Faro. Però els Muñoz, amb la seva empresa de construcció, pretenen fer-se amb el seu negoci. Entre l'enfrontament de les famílies sorgeix l'amor entre Lucía Peña i Ricardo Muñoz.

Sèrie encarregada pels canals autonòmics de FORTA a la productora gallega Atlántida Media en una ambiciosa aposta per la ficció de producció pròpia. La trama gira al voltant de les relacions dels propietaris i els clients habituals del restaurant El Faro. El repartiment el forma veterans actors del panorama televisiu nacional com Luisa Merelas (''Matalobos''), Manuel Millán (''Amar es para siempre'') o Carlos Olalla (''Historias robades'') junt a la jove parella protagonista, els actors Fernando Tato (''Libro de família'') i Raquel Espada, que amb aquest treball debuta en televisió després de molts papers en curts i teatres.

La sèrie compta inicialment amb 20 episodis de 50 minuts de duració, tot i que el projecte inicial està obert a l'espera de l'acollida que tingui per part del públic.

Ver más

Info

El Faro, cruïlla de camins

Series / Drama

Calificación

El Faro, cruïlla de camins

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

El Faro, cruïlla de camins

Director

Kiko Ruiz, Simón Casal, Xerardo Rodríguez

Reparto

Luisa Merelas, Rebeca Montero, Aníbal Soto, Fernando Tato, Carlos Olalla, Raquel Espada, María Mera

Si te gustó

El Faro, cruïlla de camins

también te puede gustar