L'aneguet lleig i jo
Duración
1:20'
Confiesa que te gusta

L'aneguet lleig i jo

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 5 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

sábado 27 octubre 09.05 h

Canal 33
Ver más pases

Sinopsis

L'aneguet lleig i jo

La casualitat fa que la primera persona que en Lletget veu en sortir de l'ou sigui el ratolí Ratso i, esclar, des d'aquell mateix dia en Ratso li haurà de fer de pare. El dia a dia és dur per a ells intentant aconseguir menjar mentre fugen de rates de claveguera, hostils gallines de corral... La vida no és gens fàcil, però està plena d'emocions i això qualsevol aneguet lleig ho podria confirmar.

L'emblemàtic conte d'Hans Christian Andersen torna en una altra de les seves incomptables reinterpretacions, aquesta vegada convertit en pel·lícula d'animació per ordinador. De producció danesa i amb participació d'altres països d'Europa, ''L'aneguet lleig i jo'' és el salt a la gran pantalla de la sèrie televisiva del mateix nom, que narra la història de com es van conèixer els personatges i l'origen de la seva relació.

Encara que la crítica no va anar especialment generosa amb aquesta producció, la cinta no va funcionar malament del tot en taquilla, especialment a Dinamarca, on els personatges són més coneguts i populars. Malgrat tot, els seus resultats comercials van quedar molt lluny de les xifres que solen aconseguir les produccions nord-americanes d'aquest estil.

Ver más

Info

L'aneguet lleig i jo

Infantil / Cine

Idioma: Catalán

Calificación

L'aneguet lleig i jo

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

L'aneguet lleig i jo

Director

Michael Hegner, Karsten Kiilerich

Guionista

Mark B Hodkinson

Compositor

Jacob Groth

Productor

Moe Honan, Irene Sparre Hjorthøj, Gladys Morchoisne

Si te gustó

L'aneguet lleig i jo

también te puede gustar